Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.01.18. 00:33 dvd_94

A színfalak mögött

Említettem pár napja hogy újulni fog a blog, most kicsit részletesebben kifejtem, hogy miből fog ez állni.

A vizuális tuningon kívül sok más változás lesz, ezek közűl a legnagyobb az írott kritikák bevezetése lesz. Ezeket olyan filmekről fogom írni amiket épp láttam moziban, és olyanokról is amiket itthon néztem meg, nem kötöm le hogy milyen filmek lesznek, de az biztos, hogy el fogom kerülni az olyan filmeket amiket már mindenki kívülről ismer. Sajnos a kevés szabadidő miatt általában nincs időm hetente több mint 1-2 filmet megnézni, de mindenképp úgy fogom beosztani a dolgokat hogy ne legyen hiány az ilyen kritikákból sem.

A másik változás, hogy folyamatosan fog frissülni a tartalom a blogon, a kritikákat, különböző írásokat, újdonságokat úgy fogom beosztani, hogy legkésőbb 2-3 naponta mindig új tartalom kerüljön a blogra, valószínűleg előre fogom megírni a posztokat majd időzíteni őket, hogy biztosan és olajozottan működjenek a dolgok.

Végül pár szó a videók időzítéséről, nyilvánvalóan ez a blognak az alapja, és az a része is ami a legtöbb időbe telik, továbbra is próbálom tartani a 2 hetente videó normát, de mivel ezt sokszor különböző okok miatt nem tudom pontosan befejezni a dolgokat, nem fogok pontos időpontot megadni a videók megjelenésére, inkább érkezzen a vártnál hamarabb a videó, mint hogy bejelentsem hogy mikor kerül ki és utána még várni kelljen rá.

A "Nagy Megújulás" szombatra van időzítve, és attól fogva folyamatosan frissül majd a tartalom. Addig is kellemes időtöltést mindenkinek, és a visszajelzéseket, véleményeket, most is megköszönöm. 

2 komment

Címkék: blog info update filmkritika94


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr893572468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaleMaggot 2012.01.18. 16:11:28

Esetleg általunk ajánlott filmekről is olvashatunk kritikákat? (Hogy a többiek halljanak róluk, ha még nem... stb)

dvd_94 2012.01.20. 15:37:45

@PaleMaggot: természetesen, ajánlhattok filmeket.
süti beállítások módosítása