Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.09.24. 22:28 dvd_94

Eredmény

Idén a Cápa 4 című förmedvény elemzésével neveztem a Filmelemzők Oszkárjára, amivel sikerült megnyerni a harmadik helyet a legjobb intró kategóriában!

Sajnos a tavalyi második legjobb videó helyet nem sikerült tartani, de természetesen nagyon hálás vagyok a helyezésért, és jövőre is nevezni fogok, remélem legalább ennyire erős mezőny gyűl össze akkorra is.

Minden elismerésem a nyerteseké, tényleg nagyon jó videókat készítettek, jó látni, hogy egyre többen fognak neki ennek a műfajnak, és egyre igényesebben, csak így tovább, hajrá!


Van viszont egy rossz hír is, sajnos szerdára tolódik a videó, mivel akadt még egy ötlet amihez szükségem van arra a +24 órára, hogy rendesen kidolgozzam, és tartsam az ütős színvonalat.
Nem szeretek segget csinálni a számból, de nem engedem hogy a minőség kárára menjen az idő, és amúgy is tartom a két videó/hónap tempót, ezt megígérhetem nektek, hogy nem fog változni, nem fog olyan méretű hanyagolásba fulladni a blog, mint az előző évad közepén. Tettem róla, előre ki vannak tervezve a filmek. Attól függetlenül, ha bárki szeretne filmet ajánlani, az is felkerülhet a listára, úgyhogy várom a gyűlölt filmjeiteket.

1 komment

Címkék: update


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr1004800764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jackass99 2012.10.02. 18:52:34

Szerintem be kéne mutatnod a Yonggary - az űrbéli szörny című hányadékot mert az egy anti mérföldkő szerintem a rossz filmek között!
süti beállítások módosítása