Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.08.06. 12:02 dvd_94

Mivel kezdünk?

Nos, megígértem hogy egyelőre félretesszük az alacsony költségvetésű rossz filmeket, és foglalkozunk a komolyan elcseszettekkel. Ezt be is tartom.
Az évad első alanya egy 23 millió dollárból összehozott film, 1987-ből. Eléggé elképesztő hogy ennek ellenére sokak szerint a világ egyik legrosszabb filmjét sikerült összehozniuk. Hét aranymálna nevezést kapott, ebből egyet meg is nyert.

Nagy költségvetésű szörnyes film, rengeteg összefüggéstelen jelenettel, csomó hibával, rossz vágással és elhamarkodott speciális effektekkel. Ez van terítéken a következő videóhoz.

Mint tavaly is, ez nem csak évadkezdő epizód, hanem egyúttal a nevezésem a III. Filmelemzők Oszkárjára is, remélem tudom tartani a tavalyi szintemet!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr454698153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása