Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.06.20. 21:40 dvd_94

A videó

 

Holnap délután filmezem le az új videót. Ez alkalommal biztosak lehettek benne hogy vasárnapig kikerül mert vasárnap éjjel utazom Miskolcra egy újabb pályázattal. Az Álomcsapda 2. része ez okból kifolyólag két hét múlva érkezik csak, de most már nyugodtság van, és a blog is olajozottabban működhet, hogy vakáció van, és nem kell a napomból 6 drága órát tanulmányi célokra szentelni. A hét első felében egy szketchen dolgoztam, és holnap megosztom veletek a munkám eredményét is. 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr704601510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása