Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.09.22. 12:40 dvd_94

Update

A múltkori videó után nem jeleztem, hogy mikor jön a Hegylakó 2 második része, de továbbra is tartom a két videó/hónap tempót. Eredetileg holnapra szerettem volna kitenni az új videót, de mivel keddtől egészen ma reggelig el voltam utazva kamerázni, lesz egy két napos késés. Kedd este viszont jó vacsorához szól a filmkritika.
És még milyen hangosan fog szólni...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr94795726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása