Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.07.05. 16:13 dvd_94

Álomcsapda érdekességek

Mint ahogy már tudjátok, az elkövetkező napokban jön az Álomcsapda kritika befejező része. Nem titkolom, vártam már hogy vége legyen. Nehéz alany. És legtöbbször az az érzése az embernek, hogy a rendezők direkt tették nehezen kritizálhatóvá.

Lényeg ami lényeg, mai napon fellapoztam az internetet, hogy keressek pár érdekességet, ami megmagyarázhatná, hogy hol tért le a film a jó útról. Sok extra dolgot nem találtam, van viszont egy valami, ami rámutat az okra.

Lawrence Kasdan, a film rendezője, hivatalos forrásoknak mondta, hogy azért szállt be a filmes csapatba, mert az anyja, aki nagy Stephen King rajongó, megparancsolta neki. Valahogy megmagyarázza a sok helyen unalmas rendezést nemde?

És az, hogy Stephen King egy dollárért adta el a filmesítési jogot, az már csak az ő szerénységét díjazza, de akár azt is jelentheti, hogy ő se látott nagy fantáziát az egészben.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr314631345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jason13 2012.07.07. 09:08:28

Egy kis korrigálás: A filmet Lawrence Kasdan rendezte,Thomas Jane az egyik főszereplő,ő játszotta Henry-t.

dvd_94 2012.07.07. 12:23:21

@Jason13: Na javítom is. Már annyit láttam a neveket egymás után, hogy reflexből ezt írtam. Kösz.
süti beállítások módosítása