Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.07.25. 14:01 dvd_94

Csiga-net

Sajnos a tervezett különkiadást nem tudom elkészíteni az utazásaim alatt, megpróbáltam, de a lassú internet kapcsolatok miatt majdnem lehetetlen lenne kivitelezni. Ez persze nem azt jelenti, hogy bármi is elmaradna, csupán annyit jelent, hogy tovább kell rá várni, legalábbis amíg hazaérek. Ezért az új kikerülési dátum augusztus 3-ra tevődik át.

Hogy tudjátok miről van szó, egy pár olyan "maradék" Asylum filmről fogok benne beszélni, amit nem mutattam be, mert nem volt teljesen alkalmas egy egész videó kitöltésére, és el akarom kerülni a lehetőséget, hogy a közeljövőben újra megkísértsen a bemutatásuk, mivel a második évadban sokkal inkább a nagyobb költségvetésű rossz filmekre szeretnék koncentrálni, ezért döntöttem úgy hogy egy bónusz videóval zárom az Asylum filmek "özönét" ami az első évadban jellemezte a blogot. Nem azt jelenti, hogy többet nem nyúlok hozzájuk, de inkább az újan megjelent filmjeik lesznek majd terítéken, évadonként 1-2 videóban. 

Köszönöm a megértéseteket, további jó pihenést, és majd augusztus harmadikán jelentkezem a bónusz videóval. 

526389_389315374463349_333383057_n.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr994677212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása