Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2011.10.11. 19:28 dvd_94

Update!

Biztos észrevettétek hogy az elmúlt héten nem írtam egyetlen bejegyzést sem. Ennek semmi köze nincs ahhoz hogy abbahagynám a videózást, vagy megszűnne a blog (bár azért az alacsony látogatottság kicsit aggaszt, de még azért sem!) csupán annyi az oka ennek, hogy felkértek egy filmes témájú gólyabál videóinak elkészítésére (filmezés, vágás, stb.) és közbe meg a zenélés is ottvan. De aggodalomra semmi ok! A filmkritikák megszokott minőségben, megszokott csomagolásban, és megszokott időben érkeznek! Pontosabban vasárnap. Az új alanyról a holnapi bejegyzésben olvashattok majd.

Szólj hozzá!

Címkék: blog ajánló update új


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr393295798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása