Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2011.10.26. 19:08 dvd_94

A dolgok állása...

Már a vak is látja hogy ebben a hónapban nem volt időm videókkal foglalkozni a csomó rám bízott munka miatt. A dolgok állása a következő:

A következő videó a Halloweeni különkiadás lesz, utána minden visszatér a régi kerékvágásba, sőt 5.-e után még egy videó beszámolót is láthattok majd hogy mivel töltöttem az időmet az elmúlt egy hónapban, megéri majd megnézni mert témába illő lesz :)

Új videó tehát November elején, addig is jó szórakozást mindenkinek!

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr273332045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2011.11.10. 15:07:12

Már körülbelül 1 hete várom az új részt. Mikorra várható a Halloween-i különkiadás?
Tűkön ülve várom a következő vididet, mert nagyon igényesek. :(

PaleMaggot 2011.11.10. 16:29:37

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

dvd_94 2011.11.10. 20:56:32

@Tomlion: @PaleMaggot:
Én is várom hogy kész legyen, és dolgozom rajta, csak annyi minden összejött egyszerre, hogy alig birok időt szakítani rá, szerencsére már nem tart sokáig ez az idegbeteg rohanás, és utána már fogok tudni foglalkozni rendesen a bloggal. Vasárnapra még nem lesz kész a videó mert nem szimpla videó lesz, hanem kisfilmmel összekötött különkiadás. Körülbelül szerdára lesz kész, és egyúttal fogok készíteni egy videót arról is hogy mi miatt volt ez a hosszú kimaradás. Köszi a támogatást :)

hellboi 2011.11.12. 19:37:39

Türelmesen várjuk :)
süti beállítások módosítása