Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2012.08.27. 16:56 dvd_94

Update-ek

Túl vagyok két eléggé stresszes héten, bár az elkövetkezőek se lesznek semmik, most egy minimálisat lazíthatok.

Köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzéseket a videóra, örvendek hogy ennyire bejött nektek ez az újabb stílus, így meg is fogok maradni ennél, ami azt jelenti, hogy több időt fogok eltölteni olyan filmeknél amelyekből ki lehet sajtolni ilyen mennyiségű poént.

Az új videót ma kezdtem el készíteni, és pontos dátumot nem tudok mondani még a kikerüléséről, de az biztos hogy szeptember első felében fog kikerülni, és második felében is várható egy videó. Megpróbálom tartani magam a kidolgozottabb videókhoz, amik kéthetente jelennek meg.

A másik újdonság, hogy a videóimat elkezdtem átköltöztetni Indavideóra, tény hogy fele akkora képminőséget fogad el mint a youtube, de sokkal előnyösebb sok téren, például nem fojtogat folyamatosan a szerzői jogokkal, és sokkal személyre szabhatóbb, nem beszélve arról, hogy sokkal többen találtak rá a videóimra az első pár nap alatt, mint a youtubeon töltött eddigi hónapjaim ideje alatt összesen! Szóval a linkek pár napon belül frissítve lesznek, addig is itt érhetitek el a profilomat, ahol megtalálhatjátok az eddigi videóimat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr324735435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása