Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2011.08.29. 22:22 dvd_94

Indul a blog! + első videó

Üdvözlök mindenkit a Filmkritika '94 blogon!

Elég régen foglalkozom a videó szerkesztéssel, igazából már gyerekkoromban vonzott a szakma, és ez a hobbi már legalább 5 éve végigkíséri a napjaimat, így a Bad Movies blog versenyéből inspirálódva, úgy döntöttem nekifogok én is blogolkodni, és filmkritikákat készíteni. Egyáltalán nem kívánok nekik konkurenciát állítani ezzel a sorozattal/bloggal, a profiktól csak tanulni kell és még egyszer köszönöm nekik a lehetőséget amit a versennyel adtak nekem. A nagy ünnepélyes nyitóbeszéd elmarad, mivel ahhoz nem értek jól, de annyit elmondanék hogy kb. mit várhattok a blogtól.

Ahogy már gondolhattátok, a blog főattrakciója a filmkritikák lesznek, mondjuk úgy, a Filmkritika '94-Show amiből havonta két epizódot fogok elkészíteni, mivel hosszú és ötletekkel teli, szórakoztató videók lesznek, és van munka velük elég. Ez a show többnyire a rossz filmekre fog koncentrálni. Ezenkívül itt fog helyet kapni a többi mini-sorozat, amik más témákat fognak magukba foglalni, mind jó filmeket, mind jó/rossz játékokat, és egyéb dolgokat amikről kellemes és szórakoztató videót lehet készíteni. Jó szórakozást, és kellemes időtöltést mindenkinek, és akkor jöjjön a videó amivel az egész elkezdődött, a Második Filmelemzők Oszkárjára készült videóm.

1 komment

Címkék: első bejegyzés első show filmkritika első videó második filmelemzők oszkárja filmkritika94 show filmkritika 94


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr43188998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása