Friss topikok

Filmkritika '94

Üdv. mindenkinek! A blogon általam készített filmkritikákat találtok, különböző filmekről, nagyjából olyanokról amelyek jobb lett volna ha soha nem látnak napvilágot, de olyan filmekről is amik ellenkezőleg, jók, illetve klasszikusnak számítanak. A filmeket videókban mutatom be, melyeknek lényege a szórakoztatás, és a kritikákon kívül egyéb szórakoztató és érdekes dolgokat osztok majd meg veletek, leginkább a filmek játékok és zene világából. email: kdvd1994@gmail.com

Twitter

2011.12.10. 00:23 dvd_94

Az Asylum hisztizik...

Az Asylum Movies oldalán találtam rá egy felhívásra, miszerint olvasóiknak "szabállyá" teszik hogy ne olvassák a felhasználói kommenteket a youtubeon, imdb-n, és az amazon.com-on. Az Asylum észbe kapott hogy az emberek hülyeséget csinálnak a sok szarból amit ők készítenek. Engem egyáltalán nem lep meg a dolog. De viszont meglep a naivitásuk, lássuk csak, hogy is szól ez a bejegyzés:

"Megtiltom, hogy a filmeinkhez kapcsolódó kommenteket olvassatok a youtube, imdb, és amazon-hoz hasonló oldalakon. Ezt emiatt mondom, mivel véleményem szerint a legtöbb ember aki kommenteket ír ezekre az oldalakra 11 éves. Úgy gondolom, hogy az internet által nyújtott anonimitásba burkolózva az emberek olyasmiket mondanak, amiket soha se mondanának ha a saját nevük alatt kellene azt tegyék. De igazából azért nem olvasom őket mert túl fájdalmas. Egyes emberek szerint a mi filmjeink a valaha készült legrosszabb filmek."

Nem csoda. És valahogy már nevetséges, hogy mennyire ötlettelenek, és még az inspiráció hiányban szenvedő filmeket is képesek olyan szintre lealázni az ők autentikus elkészítési módjukkal, hogy azt szavakkal nehéz kifejezni. De lássuk csak milyen felhozatallal akarnak minket elkápráztatni 2012-ben!

Nazis at the center of the earth - avagy Nácik a föld középpontjában (Verne sírna ha ezt hallaná...)                       

Leírás: "Az antarktikai kutatókat elrabolja egy maszkos csapat, és elviszik őket mélyen a föld alá, ahol egy rejtett kontinens lakozik. Ezen a helyen a náci túlélők, az uralmuk ujjáélesztését tervezik."

2 Headed Shark Attack - Támad a két fejü cápa (WTF) - Ez no komment...

De készülnek igazán eredeti filmekkel is mint pl.: Zombie Apocalypse, és Amytiville Haunting... Aztán még csodálkoznak ha egyszer jól beperelik őket copyright megsértéséért.

De hogy mért is írok erről? Mert úgy döntöttem ebben a hónapban visszatérek az alapokhoz, és Asylum filmeket mutatok be! Az új videó már készül, egyéb infókat még rakok ki a napokban.

És megígérem, amikor megjelenik a "Nácik a föld középpontjában" tuti be fogom mutatni :D

4 komment

Címkék: ajánló új filmkritika alany asylum filmkritika94


A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika94.blog.hu/api/trackback/id/tr313452462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hellboi 2011.12.10. 13:40:11

Nem tudom mit szólnának ahhoz, ha az általuk "asylumizált" filmeknek a készítői beperelnék őket!!

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2011.12.10. 14:27:01

Ha az Asylum-osok közül legalább 1 ember tudna magyarul tudnák, hogy itt Magyarországon sok értelmes (ÉRETT) ember van akik szerint szarok a filmjeik. Amerikában nem tudom, hogy milyenek az emberek, de biztos, hogy nem a 11 évesek panaszkodnak ott.
Ha tudnék angolul biztos olvasgatnám azokat a kommenteket.

dvd_94 2011.12.10. 16:49:29

@Tomlion: Egyáltalán nem 11 éves emberek, csak ezek az asylumosok más dimenzióba élnek valahogy, és mintha nem fognák fel hogy mennyire szar amit csinálnak. Aztán ezzel takaróznak amikor fennáll a lehetőség, hogy rájöjjenek az igazságra.

jptknight 2011.12.21. 19:21:50

"Az új videó már készül, egyéb infókat még rakok ki a napokban." -- szóval, milyen infók vannak? :)
süti beállítások módosítása